Gino's FotoPage

By: Gino Burn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Jul-2009 03:03 Email | Share | | Bookmark
Week 6

Gift
Gift bag
Baca Yassin
View all 12 photos...
7/7: Gi Melaka dgn mak abah… gi shopping brg2 nak kenduri nnt.

9/7: Gi KL tapi seblum tu singgah Melaka lagi… Gi AEON Bukit Tinggi.. uih!.. besar rupanya… tu pun tak habis round!

10/7: Appoinmt kat Hosp KJP Kajang lagi dgn Dr Suzy, then balik Muar.

11/7: Buat kenduri doa selamat, kesyukuran, arwah dan Marhaban. Meriah la jugak!... Menu hari raya tu.. ketupat, rendang ayam, kari daging, sambal tumis n sayur lodeh. Kuih punya la banyak!.. Gift bag bagi Yassin, anak tudung, brooch, bunga rampai & kek.
Mlm tu pak ngah buat party beday dia yg ke 70. Semua gi umah dia.. berbbq!

12/7: Gi KL semula.. pastu gi Low Yat jap, carik brg computer.


Sunday, 5-Jul-2009 01:31 Email | Share | | Bookmark
Week 5

TGIF
melayan MacBook Pro
mcm tak sakit
View all 12 photos...
29/6: Appoinmt dgn Dr Lee KPJ Kajang tu lagi….

30/6: Pagi2 gi opis daddy.. Pastu gi Starhill and Pavilion. Best la nak gi shopping kat situ. Lunch TGIF then ptg tu lepak Starbucks.

1/7: Gi tgk Transformers kat Sunway Pyramid. Fuh!.. best.. mmg tak rugi tgk wayang. Action from A-Z. Che Ipin & Aishah sampai Msia today. So called ajak they all dinner sekali mlm tu. We all bawak gi makan kat Bagan Lalang. Pekena ikan bakar… menu nyer.. ikan siakap stim, kerapu 3 rasa, kailan ikan masin, kerang rebus, sotong goreng tepung.

2/7: Dr Lee called suh dtg jumpa dia. Kena refer to Dr Suzy plak sbb results not so good. Last2 kena admit ward!!!... Tu la, org suruh rest tak nak rest. Degil lagi!... Last2 dapat la pakej percutian yg sebenar… berehat dlm hospital!... dok la KPJ satu mlm… mlm tu daddy temankan… tp dia sibuk dgn xtvt baru dia… “study” laptop baru dia… Mac Book Pro.
Dok hospital pun mcm tak dok hosp.. angah, Ima, Leh, Harith, Aying dtg visit ptg tu. Mkn pun best.. mee hailam, ciken chop, lauk pun meriah… mlm tu kena tegur dgn nurse sbb tak tido2 lg dah kul 1.. asik tgk Astro dgn main intenet jek!... sori cik nurse…

3/7: Keluar Hosp KPJ mlm tu.

4/7: Gi 1-Utama.. Fuh!.. tgh sale!!!... Aduh!..sakit mataku…. Marks & Spenser, Guess, GAP.. semua sale!... Apa lagi… borong barg baby la….

5/7: Today Aying n Zura ada tournament karate. So gi Bukit Jalil, tgk dorg lawan… kehkehkeh.. Zura lawan mcm citer P. Ramlee daaa… Then gi mkn ayam kg kat RnR Kesas. Balik Muar bwk Syasya. Singgah Port Dickson jap. Lepak kat Kid Search punya kopitiam. Ok la food dia kalau nak try…


Sunday, 28-Jun-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Week 4

tgh prepare food n bbq
kumpulkan durian!!!
acara berborak pulak!
View all 5 photos...
22-24/6: Daddy gi kursus GIS, so aku just lepak rumah dgn Syasya.

26/6: Balik Muar. Syasya tak ikut. Dia stay umah mama Zura.

28/6: Balik kg, gi dusun buah Pak Andak. Best sebab tahun ni byk pokok berbuah. Buah yg selama ni tak menjadi pun berbuah dis year. So mmg puas la … Pagi2 lg dah ready.. sampai dusun buah tu, andak sefamily dah sediakan food. Mkn2 sambil kutip buah kat dusun tu. Muksu Nor & anak2, pakcik Amir pun ada. Tghari tu bertolak balik KL semula.


Monday, 22-Jun-2009 05:39 Email | Share | | Bookmark
Week 2 & 3 @ Msia

cendol!
wedding lagi...
bubye uncle anep!
View all 10 photos...
2nd & 3rd week ni tak byk sgt xtvt. Just ulang alik KL - Muar - Ipoh.

8/6 : Daddy n mummy not feeling well... panas makan durian kot!.. lg pun KL ada jerebu sikit. So gi Klinik Soraya.. buat check-up n mintak ubat apa2 yg patut. Then gi KL jap.. round2...
9/6 : Balik Muar jap!.. makan durian lagi.. ish!.. tk serik2...
10/6 : Gi balik Ipoh plak. Saje ikut jalan biasa.. nak tgk environment Msia skang.. from Muar dlm kul 10 pg.. sampai Ipoh kul 6 ptg.. singgah pekena cendol kat Seremban. cendol Leman Dawi namanya.. famous sbb boleh tambah sukati.. tu yg try tu!
13/6 : Wedding cousin daddy lagi kat Ipoh.. mlm tu dorang buat bbq!
21/6 : Balik KL. Xtually hantar Anep (adik daddy) gi KLCC sbb kena attend course. Student under Petronas scholar kena kursus ala2 BTN seminggu!.. alang2 dah sampai KLCC, kitaorg pun melepak la kat situ.. last2 masuk Petrosains...



Sunday, 7-Jun-2009 12:57 Email | Share | | Bookmark
Msia - 1st week

Baby 3D & 4D
Sempat gi seminar
mee bandung n air kopi
View all 14 photos...
1/6 : Buat details cek-up kat KPJ Specialist Hosp Kajang. My gynae, Dr Lee Chee Horng. Saje jek pilih dia sbb dia yg paling senior dlm list gynae hosp tu. He makes thoroughly cek-up, scan 2D, 3D, 4D sampai aku puas hati… and atlast, sama gak jawapan nya.. semua ok!.. don wori.. baby sihat.. just aku jek yg kena control skit… water retention/sembab air mmg happen to anybody cuma in my case, aku tercepat kena.. pastu get enough rest!.. standard la tu. So, next appoinmnt, ujung bln plak.
Then gi appoinmt dgn London Weight Managemant plak. I have to manage my weight!!!.. so, gi LWM kat Subang Parade.
2/6: Gi UiTM sebab joined “Introduction to Stromwater Management & Flood Modelling”. Petang tu balik Muar jap.
4/6: Pagi2 kejut semua org.. Jom gi breakfast Muar style!.. apa tau... gi kedai kopi… then makan mee bandung ke, mee rebus ke.. yg pasti mesti ada sate!.. pagi tu ramai2 la pegi.. meriah kedai! Then ptg balik KL semula sbb mlm tu Ima dah book karaoke!.. Gi karaoke Green-box Jusco Cheras.. mummy tak kisah nak nyanyi.. dok ngadap buffet jek!
7/6: Gi Temerloh.. attend wedding cousin daddy…


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net